Nickoletta Städ AB

Följ oss :

KONTORSSTÄDNING

Klart att det är stressigt att hinna med att städa på kontoret, och dammråttor är inga trevliga kollegor. Vi hjälper er gärna med kontorsstädning, så att ni kan fokusera på det ni är bra på.

Att ha ett så rent kontor är ert ansikte utåt. Då ni har era kundbesök så kan ni därför stolt visa upp ert rena kontor för era besökare. Vi erbjuder så allt inom kontorsstäd, och vi putsar era fönster och håller era kontorsmiljöer så fria från damm.
Vår ambition är att skapa en ren arbetsplats där ni ska trivas.

Vi städar alla typer av kontor; stora som små i och kring Södra Skåne. Vi erbjuder prisvärd, kvalitetssäkrad kontorsstädning med personlig service. Våra kunder är företag, fastighetsägare och organisationer, både inom privat och offentlig sektor.

Vi har ett upplägg vi rekommenderar för små och medelstora kontor. Det innefattar kortfattat: Noggrann städning av badrum, kök, damning, dammsugning och våttorkning. Exakt vad ni vill ska ingå kommer vi överens om när ni bestämt er för att starta upp städning med oss.

Oavsett om det gäller en bostadsrättsförening, en samfällighet eller en hyresfastighet så utformar vi alltid städningen helt utifrån hur era behov ser ut. Vår trappstädning utförs på tider som passar för just er.

Bland våra kunder finns både stora och små fastighetsägare, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vår trappstädning fungerar, eller vill ha en kostnadsfri offert.

Som en bostadsrätts- eller hyresrättsförening har man alltid ett ansvar gentemot sina medlemmar. För många så är trapphuset det första man möts av när man kommer hem, så varför inte alltid ha det rent och snyggt?

För många kan trappstädning vara lite av en mardröm. Särskilt på höst och vinter när slask och regn tillhör vardagen.