Nickoletta Städ AB

Följ oss :

Hemstädning

När jobb och pendling tar upp en stor del av dagen så är det svårt att finna tid till att städa hemmet. Att dessutom hinna med familjen, träning, fritidsintressen och roliga utflykter är ännu svårare. Genom att anlita hemstädning så får du hjälp att lösa vardagspusslet och frigöra tid. Med professionell städning av din bostad kommer du att spara flera timmar varje vecka, samtidigt som bostaden blir både renare och fräschare. Frågan är bara vad du vill lägga all din nyvunna tid på för roligheter?

Anlita oss för hemstädning och gör ett skinande rent intryck!

Hemstädning kostar 215 kr / timme  efter rut- avdraget

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Nickoletta Städ AB när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig. 

En lagstadgad serviceavgift påförs alla abonnemang med 70 kronor per städtillfälle som avser städmaterial, resekostnad samt administrationskostnad och inte ger rätt till RUT-avdrag.

Minimtid för beställning är 2 timmar / tillfälle.

Om ni väljer pappersfaktura, tillkommer en serviceavgift på 25 kr. Om ni väljer faktura via e-post utgår ingen serviceavgift.

Alla rum

Kök

Badrum och toalett